Keresés

Gasztro

Asador: „Ide mi nem szórakozni jöttünk"

Molnár Péter |  2017.05.03

A Pata Negra ismét feladta a leckét a hazai gasztrobloggereknek (meg persze nekünk is), új éttermükre szavakat találni ugyanis pont olyan, mint először részt venni a San Fermínen. „Mi az a néhány száz méter a bikákkal, mi az a néhány ezer ember?\" − aztán…

#spanyol konyha #tapas #spanyol éttermek #tapas bár #pata negra #tapas budapesten #asador #pata negra asador

Gasztro

Ez nem steak, ez txuleton – Baszk prémium húsokat kóstoltunk az Asadorban

Molnár Péter |  2019.03.05

Nem séf és nem tenyésztő. Különc – még a világ gasztronómiai fővárosának számító San Sebastiánban is, amit gyakran baszk nevén, Donostiának nevez. Hiszen Imanol Jaca, a baszkföldi Txogitxu Húsok vezetője szerint a nyelv után a gasztronómia árul el a legtö…

#spanyol konyha #spanyol gasztronómia #pata negra #asador #spanyol steak #Imanol Jaca #spanyol húsok #steak #chuleton

Gasztro

Paleo étrend spanyol módra? Glutén- és laktózmentes spanyol ételek nyomában

KultúrTapas |  2019.03.24

Nem étrend, hanem életmód. Sokan, sokszor mondták már ezt a spanyol gasztronómiáról, és aki csak egyszer is belekóstolt a spanyolországi vendéglátásba, nem kérdez többet. Kivéve, ha ételallergiával él, zsonglőrködve a gluténmentes és laktózmentes mindenna…

#spanyol konyha #spanyol ételek #spanyol étterem #asador #steak #El Asador de Pata Negra #gluténmentes #laktózmentes #paleo