Tapas Late Night Katona Csabával

Gasztronómia

05. 21.

2020.05.21 21:00 Online
Tapas Late Night Katona Csabával
Facebook esemény

A Pata Negrában a karantén (reméljük!) utolsó heteiben sem várnak ölbe tett kézzel, és amíg a budapesti teraszok zárva vannak, ők házhoz viszik a mediterrán hangulatot.

Komoly szakértéssel megfűszerezve.

Merthogy az Instant Nights és a Pata Negra rendhagyó estjén a tapasok mellé online stand up comedy-t szolgálnak fel, méghozzá az MTA alkohol- és történelem doktora, Katona Csaba fergeteges felvezetésével. A spanyol ételkóstolás mellé a Tanár úr hasonlóan ínycsiklandó kultúrtörténeteket tálal, és természetesen az est folyamán a spanyol borok sem maradnak megszakértés nélkül.

tapas_late_night.jpg

Nem egyszerű bekategorizálni

Az online csapatépítés és szórakoztatás fekete övesei és a spanyol gasztró hazai doyenjeinek összefogásából olyan program született, amit nem egyszerű dobozba rakni. A doboz ezúttal megmarad a kiszállításnak, hiszen a megrendelt menüsort az esemény estéjén házhoz viszik a résztvevőknek, akik így a nappaliból együtt ízlelhetik meg a Spanyolországot Katona Csabával, aki a Pata Negra budai tapas bárjából vezeti az eseményt. A legnehezebb döntés előzetesen az, hogy az ember a BARCELONAI vagy a SEVILLAI ihletésű menüt válassza:

Tapas Late Night.jpg

Barcelona vs Sevilla

A Barcelona menü könnyedebb, nyáriasabb tapasokkal kecsegtet, rengeteg vegán fogással, míg Sevilla valamivel karakteresebb, húsosabb választékot hoz. Mindkét menüsorban 6-6 tapas van, ami a szervezők szerint 2 embernek könnyű vacsora lehet... Már csak a borválasztás van hátra, és bár látszólag a Barcelonához a fehér verdejo, Sevillához pedig a garnacha vöröse passzol, kizárt, hogy van rossz választás... Az Instant Nights sör- és whiskey kóstolói után jön tehát a Tapas Late Night Katona Csabával rengeteg finomsággal, újdonsággal és vicces szakértéssel egy rendhagyó estén.

RENDELD HÁZHOZ A TELJES MENÜSORT!