A KultúrTapas online magazin célja, hogy a spanyol kultúra szenvedélyét adja át Olvasóinak. A magazin szerzőinek és szerkesztőjének szaktudása és tapasztalatai nemcsak Spanyolország és Latin-Amerika sokszínűségének bemutatásában segítenek, hanem a minőségre is garanciát nyújtanak. Immár 10 éve.

Terítéken a spanyol kultúra

A KultúrTapas magazin 2011-ben megjelent első bejegyzését közel 800 cikk és több ezer poszt követte a közösségi oldalakon. A legfontosabb mégis az, hogy lassan megszületett egy több tízezres közösség, akik igazi gourmet-k, ha spanyol kultúráról van szó. A KultúrTapas megújult felülete is a nekik készült.

Ha a koronavírus-járvány alatt besokalltál a digitáliától, mostantól bármikor print-élményre válthatsz: a cikkek borítóképének jobb alsó sarkában található nyíllal továbblapozhatsz a következő (címlap)sztorira, akár egy hagyományos magazinban. A színes tartalom és a változatosság garantált, akár egy jó tapasozásnál.

Címlapsztorijaink és borítónk ráadásul hetente frissülnek, így tematikus lapszámainkat gyakran olyan aktualitásokhoz tudjuk igazítani, mint a tapas világnapja, vagy éppen Frida, Gaudí vagy Dalí jeles évfordulói. Kilövés friss címlappal minden kedden; teaserek Instán, Facebook és persze hírlevélben.

További információért vedd fel velünk a kapcsolatot.

Molnár Péter | alapító-szerkesztő

A teljes szöveges és vizuális tartalom, valamint a kulturtapas.hu oldal arculata jogvédettséget élvez. A magazin cikkeinek újraközlése csak a szerkesztő jóváhagyásával lehetséges.