Ingyenes Kanári-szigetek e-book: 84 oldalon a Kanári-szigetek ismeretlen arca

Simogató napsütés, fodros hullámok és felhőtlen kikapcsolódás 365 napon át. Igéző szavak ezek minden nyaraló számára, nem véletlen, hogy az elmúlt évtizedekben a Kanári-szigetek Európa egyik legnépszerűbb üdülési célpontjává vált. De az igazi kaland ott kezdődik, ahol a tengerpart véget ér. La Gomera, La Palma és El Hierro ismeretlen tájain, távol a tömeg/turizmus zajától, a Kanári-szigetek először kacsint ránk igazán. Töltsd le ingyenesen a KultúrTapas 84 oldalas e-bookját, és fedezd fel a Kanári-szigetek ismeretlen arcát.

Közel 10 évvel ezelőtt a Kanári-szigetek turisztikai gépezete kattant egyet, és a korábbiakkal szakítva, reklámfilmes stábok patikamérlegen adagolt snittjei helyett megkerestek 7 content creatort, és ledobták őket a szigetek egyikén, hogy örökítsék meg a… hely szellemét?

Tavasszal a Spanyol Turisztikai Hivatal, a Turespaña felkérésére mi is bejárhattuk a három leginkább ismeretlen szigetet, és La Gomera, La Palma, valamint El Hierro vulkánjai közt kalandozva rájöttünk, a kérdés nem a hogyan, hanem a mit. Mit mesélhet el az ember évmilliók történetéből, az örökségből, amit a három apró sziget lakói nap mint nap a tekintetükben hordoznak…?

A #7stories munkacím alatt debütált projekt, köszönhetően a nemzetközi alkotók szemtelenül friss szemszögének, zajos sikert aratott 2014-ben a közösségi médiában. A miértekre bármelyik kisfilm csattanós választ ad, ahogyan a 84 oldalas, ingyenesen letölthető KultúrTapas e-book varázs(lat)ában is bízom. Az igazi titok azonban maga a Kanári-szigetek. Az Atlanti-óceán közepén mindenki megtalálhatja, amit keres. Még akkor is, ha éppen nem is volt tudatában, hogy keresett valamit.

TÖLTSD LE INGYENESEN A KULTÚRTAPAS 84 OLDALAS E-BOOKJÁT ÉS FEDEZD FEL A KANÁRI-SZIGETEK ISMERETLEN ARCÁT LA GOMERA LANKÁITÓL LA PALMA CSILLAGOS ÉGBOLTJÁN ÁT EGÉSZEN EL HIERRO MINDENT BETÖLTŐ CSENDJÉIG. (Kattints a képre)

Start typing and press Enter to search