Mostantól egy kattintással elrepítünk Spanyolországba

Az elején csak annyit mondunk, várjátok ki a végét.

Másfél hónappal ezelőtt jelentettük be, hogy fokozatosan megújul a KultúrTapas magazin, és hiába a spanyolos temperamentum − ¡mañana, mañana! − ehhez tartjuk is magunkat. A Facebook-oldalunk újításainak sokan már aktív részesei vagytok, #gramágica és #napispanyol posztjainkat egyre többen kommentelitek napról-napra. Posztjaink nem titkolt célja, hogy könnyen áttekinthető, színes és szórakoztató tartalmakkal segítsük a spanyolozást, ami még akkor is hasznos, ha csak egy gyors like vagy komment erejéig tudtok foglalkozni velük.

A héten bemutatkozik Pablo Escobara KultúrTapas madridi embere is, aki Facebook Live bejelentkezések egész sorával vezet majd be Benneteket a spanyol főváros kulturális és gasztro-forgatagába. Keressétek Tóth-Mayer Gergő 360°-as panorámáit a Facebook-oldalunkon, figyeljétek a bejelentkezések időpontját és iratkozzatok fel, hogy még véletlenül se feledkezzetek meg a KultúrTapas Live-okról.

Végül nagy örömmel mutatjuk be Nektek a KultúrTapas új szolgáltatását, amivel reméljük, még közelebb hozzuk Spanyolországot: interaktív térképünkért keressétek a repülőgép-ikont, ami nemcsak a Budapestről közvetlen járattal elérhető úti célokat tárja fel Nektek egyből, hanem kedvenc spanyol városaitokról is rengeteg új érdekességet kínál. Korábbi cikkeink ezentúl tematizálva, szebb kivitelben olvashatóak a térképen, ráadásul mindenhol kíváncsiak vagyunk a Ti tapasztalataitokra is, várjuk a tippjeiteket és az észrevételeiteket.

A KultúrTapas változik, a mottónk nem:

Spanyolország minket, mi egymást inspiráljuk!

Kattints a képre és irány…

Start typing and press Enter to search