Ez a mexikói halloween smink teljesen elbűvölt minket

Azt nem tudjuk, hogy La Catrina-sminkjeiteknek milyen sikere volt az idei halloweenon, de hogy minket teljesen elvarázsoltak, az biztos!

Gyönyörű mexikói halottak napi sminkeket küldtetek nekünk az elmúlt napokban, #spanyolosok, így az idei Día de los Muertos alkalmából az Instagramunk megtelt elbűvölőbbnél-elbűvölőbb La Catrinákkal. Csak azt sajnáljuk, hogy nem tudtuk mindenkinek a képét megosztani, ahogyan nyereményt is csak egyet sorsolhatunk ki ezen a játékon − igaz, az legalább egy két személyre szóló meghívás Budapest legautentikusabb mexikói bisztrója, az El Mexicano taquería hagyományos barbecue-ebédjére.

Nem csigázunk Benneteket tovább, inkább gratulálunk Sárai Szabinának és La Catrina-párjának az ötletes sminkjükért, amely nálunk egyértelmű befutó lett. Szabináék ráadásul a képek tanulsága szerint Budapest legnagyobb mexikói halloween bulijába indulva készítették el makeupjukat, ami biztosan nem csak minket vett le a lábunkról. Visszafogott, mégis látványos sminkjük igazán nőies, kreativitásukat remekül emelik ki a virágos kiegészítők is. Gratulálunk, lányok, ugye jövőre kérhetünk tőletek pár tippet a halloweenre…?

A nyertest privát üzenetben értesítettük, minden résztvevőnek köszönjük a képeket!    Borítóképünk: Juan Pablo Lira Castro (Flickr) 		

Start typing and press Enter to search