„Fiam, maga kifogta Dél-Amerikát…”

Az új év kezdetén új rovatot indítunk a magazinban, amellyel talán egy régi adósságunkat is lerójuk. Latin-Amerika szerelmesei ezek után a KultúrTapason is megtalálhatnak majd mindent, amiért ezt a kontinens(fél)t szeretni és csodálni lehet!

Molnár Péter szerkesztő

Dél-Amerika, Latin-Amerika, Ibér-Amerika vagy Spanyol-Amerika. Néhol egészen eltérő jelentéssel bíró kifejezések, a legtöbb magyar ember számára mégis egyet jelentenek az egzotikummal. Latin-Amerika sokszínűsége határtalannak tűnik, az európai ember számára különösen. Kultúrák bölcsője és kultúrák befogadója is egyben. Latin-Amerika a spanyol nyelv minden szerelmesét elkápráztatja, nem hiányozhat tehát a KultúrTapas magazinból sem!

Januártól Spanyolország kultúrájának és gasztronómiájának megismerése mellett rendszeresen ellátogathattok velünk Latin-Amerikába is. A receptet talán már ismeritek: a kultúrától a spanyol nyelven át a közéleti érdekességekig mindent bemutatunk, amit csak látni-hallani érdemes. Mindezt persze hiteles szerzők tollából, mert úgy gondoljuk, mi ezzel adhatunk Nektek valami pluszt. A többi rajtatok múlik. Van kedvetek átsétálni velünk Latin-Amerikán?

A borítóképet Dmitrij Vosky készítette.

Start typing and press Enter to search