Iratkozz fel hírlevelünkre a kedvezményekért!

Hamarosan megjelenik októberi hírlevelünk, amelyben az előző hónaphoz hasonlóan ismét találhattok majd részletes spanyol programajánlót és lapszemlét, valamint folytatódik a kedvezményekre jogosító KultúrTapas kuponakció is. Még nem késő feliratkozni!

Kedvezmények

A lassan sárguló levelek közül októberben is olyan hírlevelet küldünk Nektek, amelyből visszamosolyog rátok Spanyolország. Bemutatkozik új sorozatunk, az E-studio, lapszemlénkkel pedig elsősorban a nyelvtanulóknak kínálunk majd újabb és újabb Spanyolország-falatkákat, meg persze további löketet a fejlődéshez. Ne feledjétek, hírleveleseink számára folytatódik a KultúrTapas Kuponakciója is, amivel már szinte minden budapesti tapas bárban és spanyol kávézóban 5 % kedvezményt kaphattok. Ne hagyjátok ki a lehetőséget! Feliratkozom >>>

KultúrTapas Kedvezményhálózat

A kedvezményhálózatban résztvevő éttermekben/üzletekben a fogyasztáskor/vásárláskor a KultúrTapas spanyol magazin hírlevelében található kuponok felmutatásával 5% kedvezmény vehető igénybe (az akciós termékek kivételt képeznek). A kuponok nem vonhatóak össze, a számla összegéből egyszeri kedvezményt biztosítanak, ugyanakkor tetszőleges alkalommal felhasználhatóak 2015. december 31-ig. Partnereink:

Andalgo

Andalgo Deli

1075 Budapest, Madách Imre út 5.

Aprócska delikát a Gozsdu Udvar tőszomszédságában egy számunkra igen jelentős specialitással: ebben a boltban bizony spanyol termékeket árulnak. Ha mégsem tervezed, hogy holnap reggel serrano sonkát vagy manchego sajtot teszel a pirítós mellé, csak térj be az Andalgóba egy finom kávéra − és még az is lehet, hogy végül egy szendvicsre is elcsábulsz.

Bontxo Basque Bistro

Bontxo

1055 Budapest, Falk Miksa utca 21.

A főváros első és egyetlen baszk étterme, ahol a világhírű baszk gasztronómiát közvetlen hangulatban és megfizethető áron kínálják. A galériák utcájában akár a galérián is ugyanúgy érezheti magát az ember, mint Baszkföldön, elég csak megízlelni a Bontxo tőkehal-specialitásait és belekortyolni egy pohár roppanós txakoliba.

La nube

La Nube

1114 Budapest, Bartók Béla út 41.

Különleges hangulatú kávézó, ahol a vendég az első pillanattól kezdve barátnak számít, a felhőcskék pedig még véletlenül sem eredhetnek el a fejünk felett. A La Nube nem csak egyetemista-, hanem gyerekbarát is, és ezt egyáltalán nem a nyitvatartásukra értjük. A hidegkonyha remekei mellett immár finom spanyol borokat is kóstolhattok a Felhőben.

Pata Negra

Pata Negra

1091 Kálvin tér 8. / 1023 Frankel Leó út 55.

A budapesti tapas bárok doyenje, amely 2009 óta már Budán is várja a hamisítatlan spanyol hangulatra − és persze ízekre − éhezőket. A pult felett lógó sonkák, az andalúz csempék és a finomabbnál-finomabb tapasok teszik a Pata Negrát a spanyolországi elvágyódás legjobb ellenszerévé.

Solera

Solera

1073 Budapest, Kertész utca 39.

Bar de tapas helyett bar de copas, azaz ide elsősorban egy pohár finom ital elfogyasztására érdemes ellátogatni, hogy aztán kellemes meglepetés érjen bennünket az ajándék sör/borkorcsolyát (lásd még: tapas), és a hidegkonyha finomságait meglátva. Friss, rusztikus, élettel teli: ez a Solera!

Vino Castillo

Vino Castillo Borház

Az ibériai borok elsőszámú hazai szakértője, a Vino Castillo webáruházában még a legnagyobb műértők is megtalálják, amire vágynak. Budapesten és környékén ingyenes kiszállítással rendelhetőek vörös, fehér és rosé borok, valamint cavák Spanyolország több mint 15 borvidékéről.

Start typing and press Enter to search