Ingyenes online spanyol kurzus az Instagramon

Kevés pozitív érzés maradt bennünk a koronavírus-járvány kitörésének kapcsán, de arra határozottan jó visszagondolni, mekkora spanyolozás vette kezdetét a KultúrTapas Instagram-oldalán 2020. tavaszán. Ingyenes közösségi spanyol tanfolyamunkhoz akkor több ezren csatlakoztatok a karanténból, hogy fejlesszétek a spanyoltudásotokat, új dolgokat tanuljatok könnyedén, szórakozva. És mivel az újévi fogadalmak között a nyelvtanulás is mindig előkelő helyen szerepel, februártól újraindítjuk a spanyolozást: megkötések és korlátok nélkül; kezdőknek és haladóknak; ingyenes részvétellel, szórakoztató tartalmakkal és rengeteg nyereményjátékkal. Kezdődhet a spanyolozás!?

Hiába szeretnéd, úgy érzed, a spanyoltanulásra már végképp nincs energiád? Nem csodálkozunk, hiszen az elmúlt két évben különösen könnyű volt belefásulni az otthonlétbe, a home office-ba, a social distancingbe, a vírus- és vakcinahírek végtelenségébe. Sőt, ilyenkor sem a spanyol nyelvtankönyvek, sem a spanyol nyelvtanfolyamok borsos árai nem motiválnak igazán.

Persze, aki a karantén alatt már belefogott velünk az #instaspanyol kurzusba, az tudja, hogyan dobhatja fel a mindennapjait és a spanyoltudását is egyszerre! Februártól visszatér ingyenes spanyol tanfolyamunk minden szinten: jönnek a nyelvtanulási hackek, tanulókártyák és nyelvtani alapozók a KultúrTapas Instagram-oldalán.

„Lemaradtam! Milyen volt a korábbi kurzus?”

Instagramon indított ingyenes spanyol tanfolyamunkon 2020 tavaszán közel 150 tanulókártyát, nyelvtani hacket és rengeteg interaktív gyakorlatot vettettünk be azért, hogy leverjük a járványhelyzet fejéről a koronát és hasznosan töltsük a karantént.

  1. Közel 2000 spanyoltanuló csatlakozott hozzánk, ami minden képzeletet felülmúlt, pláne, hogy a nyelvtani feladatok, interaktív leckék elől sem futamodtak meg.
  2. Hétfőnként 3 tanulókártyával beerősítve indítottuk a hetet, majd péntekig reggel és este is minden nap újabb tanulókártyákat és infógrafikákat hoztunk egy-egy témában
  3. Minden héten volt nyelvtan, szókincs, és segédanyag, a kommentekben pedig két szinten, kezdő és középhaladó feladatokkal gyakorolhattak a résztvevők spanyoltanár támogatása mellett
  4. A hét második felében Insta-storyban megosztott feladatokon keresztül gyakoroltuk az éppen aktuális szókincset vagy nyelvtani szabályt
  5. Az Insta Story-ban rendszeresen tettünk ki „Kérdezz a spanyoltanártól” címkéket, de üzenetben is rengetegen fordultatok hozzánk spanyolos kérdésekkel

Milyen szintek lesznek most?

Mivel a kurzus mindenki számára elérhető, idén ismét úgy állítottuk össze az anyagot, hogy az mindenkinek hasznos legyen. A kártyák és a feladatok szinte minden esetben kezdőknek, középhaladóknak, sőt haladóknak is tartogatnak érdekességeket, hiszen a feladatok nehézségét egyénre szabjuk.

Csak tanulókártyák lesznek ezentúl az Instagramon?

Nem, továbbra is bejárjuk Spanyolország legszebb tájait, ebből nem engedünk! És lesz rengeteg nyereményjáték is: hetente fogunk spanyolos ajándékcsomagokat sorsolni, hogy feldobjuk a spanyolozást és legyen egy kis plusz motiváció.  

Mennyibe kerül a kurzus, hogyan lehet feliratkozni?

Az #instaspanyol online spanyol kurzus mindenki számára ingyenes és az Instagram-oldalunkon szabadon elérhető. Nem kérünk sem díjat, sem regisztrációt. A spanyolozással mi örömet és lehetőséget szeretnénk adni. Tőletek csak annyit kérünk, hogy legyetek velünk napról napra, kövessétek be az oldalt, mentsétek le magatoknak a hasznos tartalmakat és ajánljátok másoknak is. Tageljétek spanyolos barátaitokat, kommenteljetek, kérdezzetek és  segítsétek egymást.

Állítsd össze a saját spanyol segédanyagodat!

Nagyon fontos, hogy minden tanulókártyát lementsetek magatoknak, és így a kurzus előre haladtával saját magatok is témák vagy csoportok szerint tudjátok rendezni a tananyagot és ezzel a tudásotokat. Aki nem tudná, menteni a posztok alatt jobb oldalt található könyvjelzővel lehet.

¿Kezdhetjük? Kattints az instára és iratkozz fel még időben!

Start typing and press Enter to search