Nyári spanyol tanfolyamok 10% kedvezménnyel

Iratkozz be 10% kedvezménnel az augusztus 3-tól 18-ig tartó tantermi vagy online spanyol tanfolyamokra a budapesti Cervantes Intézetbe és használd ki a nyár hátralevő részét!

A spanyol nyelvtanulás okai nagyon sokfélék lehetnek: személyes, szakmai, utazás iránti érdeklődés. Szeretnénk megérteni és beszélni a spanyol nyelvet, új munkakapcsolatokat kialakítani, spanyol nyelvű országban tanulni, dolgozni, élni, vagy egyszerűen csak a tetszik a nyelv dallama és kulturális gazdagsága. Bármi legyen is a motivációd, a Cervantes Intézettel a legjobb helyen jársz!

A budapesti spanyol intézetben kiváló nyelvtanárokat, a kerettantervre (MCER) épülő oktatást, valamint tantermi és online (ZOOM) órákat, rendkívül motivált, kis csoportokban tanuló diákokat találhatsz, egyszóval hatékony és élvezetes tanulási élményt, amely megnyitja előtted a spanyol nyelv világát.

Iratkozz be 10% kedvezménnel az augusztus 3-tól 18-ig tartó tantermi vagy online spanyol tanfolyamokra és használd ki a nyár hátralevő részét!

Start typing and press Enter to search