Asador: 5 XTRA friss spanyol bor, 50% XTRA kedvezménnyel

Budapest ‘legfüstösebb’ tapas bárjában, a Pata Negra Asadorban semmit nem bíznak a véletlenre, így még véletlenül sem hagyják, hogy ez az ősziesen hűvös augusztus lehűtse a kedélyeinket. (Bos)sorba-rendezték 5 legfrissebb fehérborukat, hogy az Opera tőszomszédságában megidézzék vele a napcsókolta spanyol nyarat. Ja, mindezt 50 százalékos kedvezménnyel.

„Ünnepeld velünk a spanyol nyarat a Pata Negra Asadorban és kóstold végig 5 legfrissebb fehérborunkat 50% kedvezménnyel!” Így hangzik a Pata Negra Asador legújabb promóciója, amellyel nemcsak a hűvös hazai augusztussal, de az egyre inkább letaglózó éttermi számlákkal is dacolni kívánnak. 3000 forintos kóstolójegyükkel most megismerkedhettek a vadiúj W Hotel árnyékában álló spanyol étterem leggyümölcsösebb fehérboraival.

A pest-budai Pata Negra tapas bárok nagytestvére, a Pata Negra Asador neve ismerősen csenghet, hiszen nem egyszer írtunk már róluk. Az elegancia és a spanyolos játékosság sajátos keveréke adja a hely egyedi hangulatát, amely a Kálvin téri és a Frankel Leó úti Pata Negráknál jóval tágasabb. És van még egy hatalmas különbség: a Paulay Ede utcában a faszénparázs áll a középpontban.

„Innen nyílik az egész étterem, hiszen a sütő a büszkeségünk, a szentély, ami köré épült a koncepció.”

− mesélték korábbi látogatásunkkor a tulajdonosok, akik nemcsak a baszk T-bone steakeket és rombuszhalakat, hanem a legjobb tapas-ételeket is szívesen látják a faszénparázs felett. Ez adja ugyanis a koncepció gerincét: a másik Pata Negrákban megismert (és megszeretett!) tapasokat a faszénparázs füstjével fűszerezett finomságok, és persze brutális steakek egészítik ki.

De térjünk vissza a borokra! Az Asador tekintéjes borkínálatából, amely a 78 eredetvédett spanyol borvidék közel harmadát elhozza nekünk Budapestre, most a nyár legfrisebb spanyol fehérborait válogatták össze. A borsor keretében meghatározott sorrendben egy-egy dl kóstolására van lehetőségetek a 3000 forintos, 50% kedvezményt tartalmazó kóstolójegy ellenében. A borokat cserélni nem lehet, viszont elvitel esetén mindegyikre kedvezményes palackárat biztosít az étterem.

BORSOR
ANANTO | DO. UTIEL-REQUENA (macabeo)
AZUMBRE | DO. RUEDA (verdejo)
BOHIGAS | DO. CATALUNYA (xarel.lo)
XIC | DO. PENEDÉS (xarel.lo)
CUATRO RAYAS FERMENTADO EN BARRICA | DO. RUEDA (verdejo)

 

 

Start typing and press Enter to search