Spanyoltanárt keresünk! Állások spanyol szakos tanároknak

Neked mi a szuperképességed? Ha spanyoltanár vagy és munkát keresel éppen, lehet, hogy már meg is találtad! Az Agregaduría de Educación, a Spanyol Nagykövetség Oktatási Irodájának tájékoztatása szerint ugyanis spanyoltanárokat keres az ország!

Az Agregaduría de Educación tájékoztatása szerint nemcsak Budapesten, de több vidéki városban is spanyoltanárokat keresnek, leggyakrabban középiskolákban. Mintha csak a spanyolosok világát tükrözné, a portfólió már első látásra is nagyon színes: Balatonalmáditól Mezőkövesdig spanyol-, esetenként más szakokkal kombinált tanárokat keresnek hol nagyobb, hol kisebb óraszámban. Kiemelendő továbbá, hogy egy Waldorf intézmény is állást hirdet olyan spanyolosoknak, akik nyitottak más képzési rendszerek megismerésére. Íme a teljes lista, amely a jelentkezési adatokat is tartalmazza:


Szent Anna Görögkatolikus Gimnázium és Technikum

Se busca profesor de español en el Instituto Szent Anna de Budapest.

Persona de contacto: Vénusz Edina

1081 Bp., Bezerédj u. 16/A

Tel. 0613136087 / 111

E-mail: [email protected]


Szent László Gimnázium és Közgazdasági Technikum

A Mezőkövesdi Szent László Gimnázium és Közgazdasági Technikumba szeptembertől spanyoltanárt keresnek teljes vagy félállásba, vagy akár óraadóként. Érdeklődni: [email protected]


Balatonalmádi Magyar-Angol Tannyelvű Gimnázium és Kollégium

A balatonalmádi Magyar-Angol Tannyelvű Gimnázium és Kollégium keresi spanyoltanárát szeptembertől, akár félállásban vagy óraadóként is. Elérhetőségük: Magyar-Angol Tannyelvű Gimnázium és Kollégium, Balatonalmádi, 8220 Rákóczi F. u. 39, [email protected], www.dlsb.hu, tel: +36-30-8113945

Intézményvezető: Dudásné Pirik Mariann


Neumann János Informatikai Technikum

A budapesti Neumann János Informatikai Technikum keresi spanyol-bármely szakos kollégáját a következő tanévtől egy igazán haladó szemléletű, innovatív tantestületbe és egy egymást támogató nyelvi munkaközösségbe!

Az érkező kollégára egy izgalmas feladat vár, hiszen a remek eredményekkel és sikeresen futó angol nyelv mellett 2. idegen nyelvként a tanulói igények miatt szeretnénk a már régebb óta futó német mellé a spanyol nyelvet is elindítani. Így a spanyol nyelv intézményi bevezetéséhez is várjuk leendő kollégánk kreatív, előremutató ötleteit, és természetesen minden segítséget is megadunk a munkához.

A 2. idegen nyelv oktatásával felfutó rendszerben a 3. tanítási évben akár a spanyol nyelvből elérhető a teljes óraszám, de társszakkal természetesen összeegyeztethető már korábban is.

Ha megszólította Önöket ez az izgalmas, bár kihívásokkal teli lehetőség, kérem írjanak a kaufmann pont peter kukac njszg pont hu email címre!


Mádách Imre Gimnázium

El Instituto Madách Imre busca profesor de español: [email protected]


Göllner Mária Regionális Waldorf Gimnázium megbízásából

A nyelvet magas szinten bíró, a Waldorf pedagógia célkitűzéseit elfogadó és ilyen irányban továbbképzésre nyitott, a világra, a fiatalokra kíváncsi, dinamikus kollégát szeretnénk tanári kollégiumunkba integrálni. Amennyiben szeretne egy progresszív, a múlt értékeit, a jövő kihívásait figyelembe vevő iskola lelkes pedagógusa lenni, várjuk a fényképes önéletrajzot, idegen nyelven megírt motivációs levelet és ajánló levelet tartalmazó pályázatát a [email protected] címre.

Munkavégzés helye: Göllner Mária Regionális Waldorf Gimnázium, IV. kerület.

Környey-Garamvölgyi Ivett

Virtuális asszisztens

+36 20 297 5577

+36 30 779 3108

 

Start typing and press Enter to search