Spanyoltanulás: Ugorj szintet idén nyáron is a Cervantesben

Mint minden évben, idén is egész nyáron szuperintenzív fokozatra kapcsolhatod a spanyolodat a Cervantes Intézetben. És ehhez most még 10% kedvezményt is kínálunk.

A spanyol nyelvtanulás okai nagyon sokfélék lehetnek: személyes, szakmai, vagy éppen egy szerelem, mondjuk a spanyol kultúrába. Szeretnénk megérteni és beszélni a spanyol nyelvet, új munkakapcsolatokat kialakítani, spanyol nyelvű országban tanulni, dolgozni, élni, vagy egyszerűen csak a tetszik a nyelv dallama és kulturális gazdagsága. Bármi legyen is a motivációd, a Cervantes Intézettel a legjobbat választod!

TOVÁBBI RÉSZLETEKÉRT KATTINTS A KÉPRE

Mint minden nyáron, idén is hónapról hónapra indítanak intenzív spanyol kurzusokat, így a júniusi végeztével júliusban (13-28) és augusztusban (3-18) is várják az érdeklődőket. Sőt, két héttel az egyes kurzusok kezdete előtt még 10% kedvezménnyel iratkozhatsz be hozzájuk, így nem érdemes sokáig halogatni a jelentkezést.

Az új érdeklődőknek, akik már tudnak valamennyit spanyolul, mindenképpen regisztrálniuk kell szintfelmérőre előzetes időpontegyeztetés után, hogy a nyelvi szintjüknek legmegfelelőbb csoportba kapjanak helyet.

A Cervantes Intézet missziója több mint 30 éve a spanyol nyelv, valamint a Spanyolországban hivatalos egyéb nyelvek tanításának elősegítése és a spanyol, illetve hispán kultúrák találkozásának támogatása a világ többi térségének kultúráival. Ezért ha úgy döntesz, hogy hozzájuk iratkozol be felpörgetni a spanyoltanulást, biztosan jó helyre kerülsz. ¡Vamos!

Start typing and press Enter to search