Spanyolország-Ukrajna

A Spanyolország – Ukrajna Eb-selejtezőt ma este 20:30-tól a Sport 1 élőben közvetíti.

Franciaország 2016

„A találkozó előtt Vicente del Bosque, a címvédő hispánok szövetségi kapitánya először arról beszélt, hogy bevethető-e Sergio Busquets, a Barcelona középpályása: «Sergio jó állapotban van, három edzést csinált végig, és nincs semmilyen panasza, készen áll arra, hogy pályára lépjen az ukránok ellen. Az ukránok elleni találkozó rendkívül fontos a számunkra, mindenképpen nyernünk kell. A selejtezősorozat kellős közepén járunk, itt már nem szabad hibázni, mert minden apró botlás, pontvesztés végzetes lehet. Arra kell törekednünk, hogy minél előbb matematikailag is biztossá váljon a továbbjutásunk.»

A várható kezdő tizeneggyel kapcsolatban nem nagyon akart neveket mondani a spanyol kapitány: «Van már elképzelésem arról, hogy miként áll majd föl a kezdőnk, de egy-két helyen még vannak apróbb kétségeim, ezért majd csak a találkozó előtt hozom nyilvánosságra a listát. Arra számítok, hogy ez egy olyan meccs lesz, amelyen sokat kell támadnunk, éppen ezért nagyon fontos jól megszervezni a védelmünket is. Az ukránok jól kontráznak, nagyon kell vigyáznunk hátul is, és a mi csatárainknak is be kell segíteniük a védekezésben. Különösen Jarmolenkótól és Konopljankától tartok, a klubjában mindkettő remekül játszott az Everton és az Ajax ellen, mindketten gólt szereztek, és mindkét csapatot kiejtették. A széleken jól tudunk támadni, de ezúttal védekeznünk is kell majd.»

A csoportban 4 kör után a szlovákoknak 12, a spanyoloknak és Ukrajnának 9, a Macedóniának 3, Fehéroroszországnak és Luxemburgnak 1-1 pontja van. A további párosítás: Szlovákia – Luxemburg, Macedónia – Fehéroroszország.”

forrás: sport1tv.hu

Start typing and press Enter to search