Instagram-gyanús, nem gondoljátok?

Alig néhány hónapja, hogy az Instagrammon is megjelentünk, ma pedig már ott tartunk, hogy több mint 300-an követtek minket a második számú közösségi oldalon. Olyan lelkesek vagytok, hogy a jeles számfordulóról szépen le is maradtunk, úgyhogy itt az idő pótolni, méghozzá a KultúrTapas első Instagram-játékával!

Az instagrameable (szabad fordításban: Instagram-gyanús) azon lenyűgöző spanyol szavak egyike, ami mindig mosolyra késztet minket. Pontosan úgy, mint a képeitek. Egészen fantasztikus, hogy júniusban indított Instagram-oldalunkon ma már több mint 300-an vagyunk olyanok, akik bevallottan és reménytelenül imádjuk Spanyolországot. Ennek legszebb lenyomatai azok a képek, amiket a #kulturtapas hashtaget használva velünk is megosztotok, és amik ezt a csodás spanyolos szenvedélyt sugározzák.

Ennek örömére úgy döntöttünk, hogy meghirdetjük első Instagram-játékunkat, amelyben egy „ízletes” magyar nyelvű tapas-szakácskönyvet és egy üveg üde spanyol fehérbort nyerhettek. Nem kell mást tennetek, minthogy a pályaműnek szánt Insta-képeteken a #kulturtapas mellé a #spanyolosok hashtaget is odaírjátok. A szerkesztőség kedvenc dobogós pályaműveit december elsejétől újraosztjuk a KultúrTapas Instagramján, a legtöbb kedvelést kapó kép gazdája pedig már merítheti is az új ötleteket a vadonatúj tapas-szakácskönyvéből… vagy koccinthat egyet a nyereményére!

Csatlakoztok, #spanyolosok?

Start typing and press Enter to search