Jardín Tecina: Angela Merkel kedvenc hotelparadicsoma La Gomerán

Balit, esetleg a maldív-szigeteket emlegetni nem is akkora túlzás, ha a La Gomera-i Jardín Tecináról van szó. A homok és az óceán színéről igazán nem a tulajdonos Fred Olsen csoport tehet. Minden más garantált Angela Merkel kedvenc kanári hotel-paradicsomában.

 

A pardela atlanti vészmadár hangjára alszunk el – de ezt már csak ébredés után tudjuk meg. A Jardín de Tecina hotelkomplexum 400 bungalója és elképesztő méretei ellenére olyan, mintha az érintetlen trópusokon, La Gomera zöldellő vidékén töltenénk az éjszakát. Aztán felvirrad a reggel, hogy a napcsókolta kertet vagy éppen a messzi óceánt figyelve a teraszunkról még egyszer megdörzsöljük a szemünket:

biztosan nem álmodunk?!

A bungalók letisztult, egyszerű és természetközeli dizájnja tökéletesen illeszkedik a hotelkomplexum paradicsomi környezetébe. A kényelmünknek pedig semmi nem szab határt: a Jardín Tecina gyerekbarát, illetve felnőtt-exkluzív pihenőterekkel és medencékkel is várja a vendégeket.

A Kanári-szigetek építészeti hagyományait büszkén magán viselő hotel elhelyezkedése és felszereltsége lenyűgöző, valódi értékét mégis a természet és La Gomera kulturális örökségének feltétlen tisztelete adja. A lehetőségek ezt követően már végtelenek: brunch a hotel biofarmján termesztett zöldségek és gyümölcsök legjavából, az óceánra néző teraszunkon? Esetleg egy kis séta a biofarmon, amellyel a Jardín Tecina a fenntarthatóság megteremtését tűzte ki célul? Vagy végül néhány swing a tenerifei Teide óvó tekintetétől övezve? A 18 lyukas golfpálya mindegyike az Atlanti-óceánra néz.

3 egyedi élmény, amit csak a Jardín Tecinában kapsz meg

A 400 bungaló mindegyike tradicionális kanári építészeti stílust és dizájnt hordoz. Választhatunk a pálmaházat idéző trópusi kertre, vagy az óceánra néző szobák közül. Mindegyikhez jár viszont egy hangulatos terasz, ahonnan a reggeli kávét vagy egy pohár pezsgőt kortyolva merülhetünk el a lenyűgöző panorámában.

A hotel a Fred. Olsen csoport tagja, a norvég hajómágnás dinasztia kötődése egészen az 1900-as évek elejére nyúlik vissza. Akkoriban a gomerók még barlanglakásokban éltek, a hotel megnyitásakor előttük adózva ki is alakítottak egy szabadtéri lakosztályt, ahonnan éjszaka a csillagokat bámulva hallgathatjuk az óceán moraját.

A golfozás szerelmeseit az idén 20 éve átadott 18 lyukas Tecina Golf várja, ahol minden swinget óceánparti panoráma, és a tenerifei Teide lenyűgöző látványa kísér a távolból. Az aktív pihenés szerelmeseit ezen kívül tenisz- és padelpályák tucatjai, valamint konditerem, spa, és komplett edzői stáb várja a Hotel Jardín de Tecinában.

 További információk és részletek a Jardín Tecina hivatalos honlapján.

 

Start typing and press Enter to search