10 éves a KultúrTapas, megújult a magazin

10 éve várjuk a 10. születésnapunkat, ami történetesen egybeesett egy világjárvánnyal. Ez van. Azért nem hagytuk magunkat. Éppen a bizonyítékot olvasod.

Printet olvasni luxus. Erre is megtanított a járvány, nemcsak a helyes kézmosásra. Sőt az utazás és az étterembe járás is durván felértékelődött, ha pedig eléjük biggyesztjük a „spanyol” szót, legtöbbünkre biztos rátör a sóvárgás.

Minket ugyanis Spanyolország köt össze.

Így volt ez 10 évvel ezelőtt is, csak akkor még nemigen ismertük egymást. Aztán „eltelt” több száz cikk, több ezer poszt, és megszületett egy több mint tízezres közösség. Megszülettek a #spanyolosok.

A KultúrTapas 10. szülinapján Nektek szeretnénk örömet okozni a kívül-belül megújult magazinnal.

Printet olvasni luxus. Ezt a luxust kínáljuk most Nektek ebben a furcsa, poszt-covid (ab)normalitásban egy olyan online magazinnal, ami kicsit offline is. Me explico: a KultúrTapas tematikus rovatait továbbra is megtaláljátok a jobb felső sarokban a +-ra kattintva, és a legfrissebb anyagok is mindig ott lesznek a főoldalon. Ahol a PORTADA | HETI CÍMLAP veszi át az uralmat.

Ha a koronavírus-járvány alatt besokalltál a digitáliától, mostantól bármikor print-élményre válthatsz: a cikkek borítóképének jobb alsó sarkában található nyíllal továbblapozhatsz a következő (címlap)sztorira, akár egy hagyományos magazinban. A színes tartalom és a változatosság garantált, akár egy jó tapasozásnál.

Címlapsztorijaink és borítónk ráadásul hetente frissülnek, így tematikus lapszámainkat gyakran olyan aktualitásokhoz tudjuk igazítani, mint a tapas világnapja, vagy éppen Frida, Gaudí vagy Dalí jeles évfordulói. Kilövés friss címlappal minden kedden; teaserek Instán, Facebook és persze hírlevélben.

Olvassátok örömmel az új KultúrTapas magazint.

Nektek készítettük.

Molnár Péter | alapító-szerkesztő

 

Start typing and press Enter to search