Budapest a LaLiga 2020-as évbúcsúztató kampányának nemzetközi főszereplői között

A LaLiga „Páros lábbal” búcsúzik 2020-tól új karácsonyi kampányában. A szlogen egyben utalás az ünnepek alatt következő 5 fordulóra, amelyek bemutatására világszerte 30 országban több mint 50 eseménnyel készültek, Budapest pedig bekerült az ikonikus városok közé.

Látványos bemutatók, utcai kivetítők és a legismertebb épületek fényfestése mellett online és offline rendezvények, sorsolások pezsdítik fel a LaLiga focirajongóit világszerte. A járványügyi helyzet nehézségei ellenére a magyar drukkerek most egy picit közelebb érezhették magukat a világ legjobb bajnokságához, miután a Vörösmarty téri Gerbeaud ikonikus homlokzatát a karácsonyi kampány vetítései díszítették.

A vetítés mellett, amelyet a magyar Centrum Production készített, a szurkolók és a járókelők a LaLiga Santander bajnoki serlegét és hivatalos labdáit is megnézhették. Lipták Zoltán, Hajagos Máté és Szabó Milán freestyle labdarúgók, a FreestyleFoci Club csapattagjai is bevetették a trükkjeiket a rendezvényen a LaLiga nemzetközi szponzora, a Puma támogatásával.

A karácsonyi ünnepek alatt 5 fordulót rendeznek a LaLigában december 20-án, 23-án és 30-án, valamint január 3-án és 10-én. Szenvedélyes meccsek következnek, olyan csapatok találkozójával, mint a Barça és a Valencia, vagy a Real Madrid és a Granada. Szinte természetes, hogy néhány hagyományos spanyol derbi is terítékre kerül az ünnepek alatt: a baszk derbi (Athletic Club de Bilbao – Real Sociedad) és az „El gran derbi” (Real Betis – Sevilla FC) mellett Madridban (Atlético de Madrid – Getafe CF) és Valencia tartományban is helyi rangadók következnek (Villarreal CF – Levante UD).

Ebben a kiélezett idényben az Atlético de Madrid, a Real Sociedad és a Real Madrid vezetik a LaLiga tabelláját, mögöttük a Villarreal CF, az FC Barcelona és a Sevilla FC következik.

Kövesd a LaLiga felületeit a közösségi oldalakon, hogy ne maradj le a lenyűgöző budapesti esemény videójáról, és persze a Spíler2TV közvetítéseit az ünnepi LaLiga szenvedélyével.

Karácsonykor játszunk.

A LaLigáról 

A LaLiga olyan innovatív és társadalmilag felelős szervezet, amely vezetőnek számít a szabadidő- és szórakoztató ipar területén. A LaLiga Santander 20 és a LaLiga SmartBank 22 klubját/sport kft.-jét (SAD) tömörítő, önálló sportszövetség felelős a spanyolországi professzionális futballbajnokságok szervezéséért. A 2019–2020-as szezonban a LaLiga világszerte 2,8 milliárd emberhez jutott el. Központja Madridban található, miközben 55 országban 11 irodával és 46 képviselővel van jelen. A szervezet alapítványán keresztül társadalmi tevékenységet is végez, így az első professzionális labdarúgó bajnokság volt a világon, amely értelmi fogyatékos futballisták számára rendez bajnokságot: ez a LaLiga Genuine Santander.

Start typing and press Enter to search