FlamencoFest: Andalúzia a Balaton-parton

A nyár egyik legnagyobb spanyolos meglepetése lesz az első hazai Nemzetközi Flamenco Fesztivál, amit Siófokon rendeznek meg a Veszprém Balaton régió 2023-as Európa Kulturális Fővárosa program keretében. Andalúzia házhoz jön – méghozzá a Balaton partjára!

Tüzes dallamok és pezsdítő ritmusok rázzák fel a Balaton partját 2022. július 22-24. között, ugyanis először nyitja meg kapuit a FlamencoFest Siófokon. Három napon keresztül a szenvedélyes spanyol dallamoké és a tradicionális andalúz táncoké lesz a főszerep, ahol világszinten elismert művészek és hazai zenekarok gondoskodnak majd arról, hogy fergeteges hangulatban élvezzék a produkciókat az ide látogatók.

Családoknak is ideális program lehet, hiszen interaktív előadásokon keresztül tekinthetünk be a műfaj rejtelmeibe. Délutánonként mikrokoncertek és filmvetítések alapozzák meg, hogy az esti izgalmas koncertekre és éjfélig tartó fiestára mindenkire átragadjon az igazi spanyol életérzés.

A Veszprém Balaton régió 2023-as Európa Kulturális Fővárosa program keretében bemutatkozik a világ egyik legkülönlegesebb művészeti stílusa, a flamenco, mely 2010 óta az UNESCO Világörökség része.

Helyszín: Siófok – Kálmán Imre Kulturális Központ, Fő tér 2.

Időpont: Július 22-23-24, péntek-szombat-vasárnap

Teljes program megtekinthető: https://flamencofest.hu/

Jegyek kaphatók a www.jegyx1.hu weboldalán.

Start typing and press Enter to search