KultúrTapas Spanyol Klub

El 11 de noviembre arranca el nuevo Club KultúrTapas en el café La Nube para ofrecer un punto de encuentro para los amantes de la cultura hispánica.

Reméljük, nem gondoltátok, hogy a KultúrTapas magazin első születésnapját követően elégedetten hátradőlünk és a nyakunkon lévő téli időszakra állandósítjuk a sziesztát. November 11-én este 7 órától indul ugyanis a KultúrTapas Spanyol Klub a La Nube kávézóban, amellyel nem titkoltan hazai pályát szeretnénk teremteni a spanyol és a latin-amerikai kultúra szerelmeseinek. Készüljetek, mert a novemberi alkalmat minden hónapban újabb követi majd, meghívott vendégekkel és játékokkal!

A KultúrTapas Spanyol Klubban szeretnénk Nektek bemutatni azokat az embereket, akik itthoni tevékenységükkel a spanyol kultúrát népszerűsítik, vagy éppen messzire szakadt hazánk fiaként Spanyolországban lettek sikeresek. Persze nem feledkezünk majd meg a hazánkban élő spanyolokról és latin-amerikaiakról sem, olyan közéleti személyiségekről, akik akarva-akaratlanul szintén a hispán kultúrát hozzák közelebb hozzánk.

Pirók Zsófi

Első vendégünk Pirók Zsófi flamenco táncművész lesz,

aki nemcsak most záródó koncertturnéjának kulisszatitkairól mesél majd, hanem azt is elárulja, hogyan lesz egy magyar lány a sevillai táncművészeti konzervatórium első külföldi hallgatója? Mindezt egy interaktív beszélgetés keretein belül, ahol az elhúzódó kiselőadások és a klisékkel teli pódiumtársalgás helyett bárki felteheti a kérdéseit − mint egy baráti beszélgetés során.

A most induló klubnak ugyanis pontosan az a célja, hogy hamisítatlan spanyolos hangulatot teremtsünk − magunknak. Ezért a beszélgetést követően spanyolul beszélő magyarokat, magyarul beszélő spanyolokat, és a két véglet között mindenkit közös játékra invitálunk, hogy a nyertesek kedvezményesen fogyaszthassanak a La Nubéban. Mi úgy készülünk, hogy a végén senkinek se kelljen szomorkodnia.

A KultúrTapas Spanyol Klub belépődíja 500 forint, ami az előadáson és a játékokon való részvételt, valamint egy ajándék tapast is magában foglal. További információk az esemény Facebook-oldalán.

Club KultúrTapas

Tapa
11 de noviembre, 19 horas / café La Nube
KultúrTapas inicia su serie de encuentros y charlas bilingües organizados para la práctica del español y para presentar la labor de sus invitados en la promoción de la cultura española en Hungría. La primera invitada será la bailaora Zsófia Pirók. Más información en nuestro newsletter.

Start typing and press Enter to search