Így lett a szerkesztőségi ünneplésből ételorgia

A KultúrTapas magazin első születésnapján kiemelt partnerünk, a Pata Negra tapas bár látott minket vendégül, a kellemes őszi este pedig csakhamar az élvezetek halmozásába, végül az életben maradásért folytatott kiélezett küzdelembe csapott át. A Frankel Leó úton az autentikus andalúz csempék és a hangulatos dekoráció − ki ne találna hangulatosnak néhány pult felett lógó spanyol sonkát?! − mellett a tapas-választék is egészen lenyűgöző, nem véletlenül csettintett elégedetten szerkesztőségünk minden tagja az est végén. Csupán azt sajnáljuk, hogy a végeláthatatlan tapasok után a desszertre már nem maradt erőnk − de hogy nem várunk vele a második születésnapunkig, az is biztos!

“A teljesség igénye nélkül” − mondhatjuk a képeket látva, a vacsorán azonban ennél is bőségesebb volt a választék. Az eredmény? Nos, a válogatott finomságok közül biztosan dobogón végzett a vajhal steak, a vörösboros chorizo és a zöldalmás kacsamáj…
…persze nem lennénk igazi műértő szerkesztőség, ha a végén háromra tudnánk szűkíteni a dobogós tapasokat! Pláne akkor nem, ha a fokhagymás garnéla olyan pikáns, mint a legjobb tengerparti tapas bárokban, a tejszínes laskagombára pedig már nem is maradnak jelzőink.
Egy pohár katalán cavával koccintottunk a különleges estére és arra, hogy a következő 365 napban is ugyanennyi spanyolos élményt tudjunk Nektek kínálni. Velünk tartotok?

Start typing and press Enter to search