Sztoriban vagyunk: Spanyoltanulás az Instagramon

¿Ingyenes spanyol leckék napról-napra? ¡Sí! ¿Egy kattintásra az Instagramon? ¡Sí!

Nehéz eldönteni, hogy jogosan hivatkozunk-e időhiányra, amikor az elakadt spanyol tanulmányok témája merül fel. Hiába szerelmünk a spanyol nyelv, ha a spanyol nyelvtanulásra szánt időt felemészti a jó (…) élet. És azt is kár lenne tagadni, hogy sokszor nem a témazáró, a vizsgák vagy a túlóra torpedózza meg spanyolozást, de még csak nem is egy kis lazulás, hanem a feed céltalan pörgetése.

Ezért gondoltuk úgy, ha már úgyis az Instagramon töltjük az időnk jelentős részét, miért ne tehetnénk ezt a spanyol nyelvtanulás beindítására. Mindegy, hogy kezdő vagy-e vagy éppen haladó, a KultúrTapas #instaspanyol sztorijaival biztosan tudunk majd Neked újat mutatni. Játékos feladatok, kvízek, hasznos szókincs és egyszerű nyelvtani magyarázatok minden nap ingyenesen, egy kattintásra.

Az #instaspanyol ugyanakkor nemcsak a spanyol nyelvtanulás, hanem a #spanyolosok közössége is, ezért a napi leckék zárt sztorikban kerülnek megosztásra, az igényeitekhez igazítva. Ha szeretnél te is csatlakozz a #spanyolosok csapatához, kövess be és küldj nekünk egy privát üzenetet az Instagramon, jelezve, hogy milyen szinten vagy spanyolból és mi a célod.

Ha feliratkoztál, nincs más dolgod, mint napról-napra ránézni a KultúrTapas zöld körrel jelölt zárt Insta-sztorijaira és indulhat a spanyolozás! #instaspanyol a KultúrTapason, zöld utat adunk a spanyol tanulásnak! ✅

https://www.instagram.com/kulturtapas/

Start typing and press Enter to search