Bemutatkoztak új kedvenc úti céljaid

Számos illusztris vendég és közel 120 turisztikai szakember, influencer és újságíró előtt mutatta be Spanyolország Turisztikai Hivatala legújabb, közvetlen járattal elérhető spanyolországi desztinációját a budapesti KOZMO Hotelben. Fuerteventura, és a tőle karnyújtásnyira lévő Lanzarote egyaránt óriási sikert arattak a szakemberek körében, akiket a szigetek képviselőinek hivatalos bemutatója mellett interaktív előadások és svédasztalos spanyol vacsora várt Budapest legújabb spanyol tulajdonú hoteljének lenyűgöző kulisszái között.

A Kanári-szigetek kedvenc tengerpartját, és a fenntarthatóság egyedi oázisát a WizzAir Fuerteventura-Budapest járatának indulásával párhuzamosan mutatták be a magyar turisztikai szakembereknek a főváros legújabb spanyol luxusszállodája, a Hotel KOZMO fantasztikus díszletei között. A turisztikai bemutatót Anunciada Fernández de Córdova, Spanyolország Nagykövete, valamint a Spanyol Nagykövetség turisztikai tanácsosa, Rocío Martín Repoller nyitották meg, akik egyaránt bizakodásukat fejezték ki a járványidőszak elmúlása, a spanyol utazások újraindulása kapcsán.

A résztvevők lelkesedésén mindez aligha múlik majd, ahogyan Spanyolország hazai idegenforgalmi népszerűsítésének felelősén sem. Jaime Hecht Lombardo interaktív előadása híven tükrözte azt a határtalan szenvedélyt és lelkesedést, amellyel Spanyolország a magyar utazók felé fordul. Ezúttal éppen Fuerteventura és Lanzarote fantasztikus desztinációin keresztül, amelyek közül előbbi immár közvetlen járattal (újra) elérhető Budapestről. A Kanári-szigetek sokak szerint legszebb tengerpartjai várják az utazókat, úgyhogy lassan itt az ideje megtervezni a következő spanyol nyaralást.

Fuerteventura + Lanzarote = Tengernyi menőség

Fuerteventurán az aranyló homok, a hihetetlen sziklák és a vulkánok öröksége egyszerre mutatja meg magát. A sziget közel 150 kilométer stranddal kápráztatja el látogatóit, a dilemma pedig mindig ott lesz bennünk: melyiket is válasszuk? Akárhogy is döntünk, aligha ér majd csalódás minket, ahogyan Lanzarotén sem, amelyet nem véletlenül választott az év desztinációjának 2018-ban a Lonely Planet. Kattints a linkekre, és olvasd el korábbi írásainkat a Kanári-szigetek új beleszeretős úti céljairól.

Az alábbi képek a One Route, Two Destinations bemutatón készültek.

A képekért köszönet a budapesti Spanyol Nagykövetségnek.

Start typing and press Enter to search