Gin & Tapas – Átjáró az éjszakába

Ez az átjáró nem egy sci-fi szereplője, hanem a Humen magazin legújabb, Night Passage nevű, havonta jelentkező gasztronómiai rendezvénysorozata. Az első este két főszereplője a gin és a tapas lesznek.

Szeptember 24-én debütál a Humen magazin első tematikus estje, amely keretében megismerkedhettek a spanyol gasztronómia kétségkívül legismertebb fogásával, a tapassal. Ehhez pedig Erdei Zsolték különleges gin&tonic párosításokkal készülnek – vajon honnan, ha nem Spanyolországból!? – ugyanis az este másik főszereplői a spanyol ginek lesznek. Ugye, nem csak a mi fantáziánkat keltették fel?

A Night Passage elnevezésű estén nemcsak Katalónia, Galicia és Andalúzia legjobb ginjeit és tapasait ízlelhetitek meg, de a történetükről és néhány hamisítatlanul spanyolos érdekességről is beszél majd az est házigazdája, egyben a Humen magazin alapító-főszerkesztője, Erdei Zsolt. A Night Passage gasztronómiai események a jövőben zártkörűek lesznek, és előzetes regisztrációval tudtok részt venni rajtuk. A péntek esti rendezvényeket követően pedig a bulizás sem marad el, amelynek belépőjét a részvételi díj minden esetben tartalmaz.

Mi az a Night Passage?

„A Night Passage alkalmaival szeretnénk egy olyan újnak és egyedinek számító eseményt elindítani Budapesten, ahol egy zártkörű rendezvény keretében mutatunk be nektek különleges ízkombinációkat, gasztronómiai élményeket hozunk a világ különböző tájairól és ahol mindez előttetek, a bárpultnál történik. A gin estek mindig négyféle tematikus – elsősorban származási ország alapján választott – gint és egy magyar márkát foglal magában.” – vezet be a kulisszák mögé Erdei Zsolt.

Az első esemény úti célja nem más tehát, mint Spanyolország, a Spanyol Idegenforgalmi Hivatal és Balatonic támogatásával.

Night Passage – Gin & Tapas est italvariációi

Alcazar: Puerrto de Indias Strawberry gin

Gallego: Nordés gin

Sabores de Cataluña: Gin Mare

Sagrada Família: BCN gin

Billy Elliot: Opera gin

Minden ital mellé külön ételpárosítás, fingerfood szolgál kísérőül. További részletek és jegyvásárlás a Humen magazin oldalán.

Helyszín: TukTuk Bar (1061 Budapest, Paulay Ede utca 31.)

Időpont: 20:30-tól

Start typing and press Enter to search