Közélet

Közélet

A spanyol köztelevízió 10 éve, és ami mögötte van

Kürthy Ádám András | 2014.12.10.

Nemrégiben nevezték ki a spanyol köztévé (RTVE) élére José Antonio Sánchez Domínguezt, aki 2002 és 2004 között egyszer már betöltötte ezt a pozíciót. Az állami televízió volt igazgatójának visszatérése jó alkalmat ad az RTVE nagy sikerektől és még nagyobb bukásoktól tarkított legutóbbi tíz évének áttekintésére.

#tve #spanyol köztévé #spanyol köztelevízió #spanyol tévé #spanyol tévéműsorok #spanyol sorozatok

Közélet
Közélet
Közélet
Közélet

Spanyol bajnoki sajtószemle

Molnár Péter | 2014.11.10.

A spanyol La Liga legnagyobb rangadóit bizonyára egy hazai futballszerető sem hagyja ki szívesen. Mivel a Real Madrid és az FC Barcelona mellett a többi hispán klubnak is egyre több szurkolója van idehaza, a KultúrTapas magazinban sajtószemlézzük Nektek a spanyol újságokat. A meccseket bárki megnézheti a tévében is, de vajon hogy látják őket a spanyol szakírók?

#spanyol foci #spanyol futball #la liga #spanyol labdarúgás #primera división #real-barca

Közélet
Közélet

Az Atlético de Madrid nyerte a spanyol bajnokságot

Molnár Péter | 2014.09.30.

A spanyol futballtörténet harmadik „bajnoki döntője\" 1:1-es döntetlennel végződött, amellyel az Atlético de Madrid végül elhódította a Primera División győztesének járó trófeát. Ezzel véget ért a 2013-14-es spanyol futballidény, amelyről bizonyára nem csak az Atlético drukkerei fognak még sokat beszélni. A KultúrTapas korábbi cikke következik.

#spanyol foci #spanyol futball #la liga #atlético #atlético madrid #spanyol bajnok

Közélet