Közélet

Közélet

„A madridizmus örök" − Real Madrid peña interjú

Molnár Péter | 2015.02.08.

Nem kell az Ibériai-félszigetig utaznunk ahhoz, hogy megtaláljuk a spanyol futball legnagyobb fanatikusait. A KultúrTapas magazin új sorozatában felkeressük a spanyol klubok hazai szurkolóit, elsőként a Real Madrid Magyar Szurkolói Egyesületet. Gyertyánági Andrással, az egyesület alelnökével a Padrón Tapas Bárban beszélgettünk.

#spanyol foci #real madrid #spanyol bajnokság #real madrid klub #real madrid egyesület #magyar real madrid szurkolók

Közélet

Nem véletlenül hívták Bölcsnek − In memoriam Luis Aragonés

Molnár Péter | 2015.02.01.

Egy esztendővel ezelőtt hunyt el Luis Aragonés Suárez, a spanyol labdarúgás kiemelkedő egyénisége. Az Atlético de Madrid ikonikus alakját nagyszerű labdarúgó-karrierje és edzői hagyatéka egyaránt a legnagyobbak közé emelte. Luis Aragonésra emlékezünk.

Közélet

Argentin tangó − interjú Sándor Anikóval

Molnár Péter | 2015.01.22.

Bestsellerek szerzője, akit a magyar olvasók elsősorban a Caminóval azonosítanak. Mégis talán Argentína és a tangó indította el azon az úton, amely Santiagóba és még annál is messzebb vezetett. Sándor Anikó, írónővel készített exkluzív interjúnk második része következik.

#sándor anikó #sándor anikó könyvei #sándor anikó interjú #sándor anikó írónő #sándor anikó iró #pillangó a vállamon

Közélet
Közélet
Közélet
Közélet
Közélet

A spanyol köztelevízió 10 éve, és ami mögötte van

Kürthy Ádám András | 2014.12.10.

Nemrégiben nevezték ki a spanyol köztévé (RTVE) élére José Antonio Sánchez Domínguezt, aki 2002 és 2004 között egyszer már betöltötte ezt a pozíciót. Az állami televízió volt igazgatójának visszatérése jó alkalmat ad az RTVE nagy sikerektől és még nagyobb bukásoktól tarkított legutóbbi tíz évének áttekintésére.

#tve #spanyol köztévé #spanyol köztelevízió #spanyol tévé #spanyol tévéműsorok #spanyol sorozatok

Közélet
Közélet